Caf? Viskan utses till Bor?s B?sta Caf?!

Nu ?r semestertider ?ver och sommaren b?rjar lida mot sitt slut. Vi p? Viskan har haft en fantastisk s?song med soliga dagar, trubadur p? uteserveringen och fartfyllda torsdagskv?llar! Vi g?r med raska steg mot h?stens mysiga m?rker som f?r med sig massa gott. Som t?nda ljus, varm choklad och mysig livemusik.

Hos oss p? Viskan kan du komma och bara njuta av h?stens alla kvalite?r.

 

Innan vi skyndar oss vidare m?ste vi stanna upp och tala om f?r er att vi har vunnit ett pris!

 

F?rra veckan blev vi utsedda till Bor?s b?sta caf? av Bor?s Tidning!

F?r er som inte riktigt ser vad det st?r skall vi underl?tta f?r er:

Kaffe: XXXX

Bulle: XXXX

Utbud:XXXX

Atmosf?r: XXXXX

Service: XXX

Spaningsfaktor:XXXXX

Prisv?rt: XXX

Totalt: 28 av 35

”Det b?rjade som ett charmigt fik p? h?rnet. N?gra ?r senare ?r Viskan en instutition- bor?sarnas sj?lvklara m?tesplats n?stan alla timmar p? dygnet. Trots att kaf?t har v?xt till en industri har man inte tappat charmen.D?rf?r har bes?karna alltid kommit tillbaka. Men det ?r inte bara det gynnsamma l?get p? Sandwallsplats som ?r avg?rande. Viskan har ett stort utbud med b?de bredd och kvalit?. Och trots att kaf?t ?r fullsatt lyckas personalen uppr?tth?lla servicen. Imponerande!

Typiska bes?kare: Folk som fikar i flock. ”

 

V?lkommen till Caf? Viskan

Dela på sociala medier:

Google+ LinkedIn