Café Viskan erbjuder…

Vad har du för nyårslöfte i år? Är det att du ska börja äta nyttigare? Du ska starta med en speciell diet? Du ska börja äta mer onyttigt och ändra på ditt pinnsmala utseende? Eller ska du bara fortsätta som du alltid har gjort?

Café Viskan är caféet för dig! Vi försöker ha maträtter för alla olika typer av människor. Till exempel kan vi alltid erbjuda quinoa till din mat, ett nyttigt alternativ istället för potatis, ris eller pasta. Det är också supergott i salladen. Vi försöker alltid ha en GI-kaka och en LCHF-kaka i kakmontern, för er som vill ha det, och vi försöker alltid erbjuda laktosfria-, vegetariska-, smala-, och nyttiga smörgåsar.
För dig som är trött på allt vad nyttigt heter. Vi har alternativ för dig med. Vad passar inte bättre under vintern om inte en varm choklad med grädde? Eller varför inte en härlig fruktpaj med vaniljsås? Testa gärna också en Café Viskan, en latte med chokladextrakt, grädde och chokladsås. Hur gott som helst!
Välkommen till Café Viskan!