Barnen på Café Viskan!

Vi på Café Viskan vill göra allt för att alla ska vara nöjda efter ett besök hos oss. Det inkluderar barnen!

Det finns många ställen runt om i Sverige som har glömt den där lilla detaljen att små barn inte riktigt äter lika mycket som en vuxen man, eller att barn behöver en stadigare och säkrare stol att sitta i under måltiden. Vi kan lugna alla barnfamiljer att vi har försökt att tänka på den delen också. Hos oss hittar ni en microvågsugn till att värma mat till de allra minsta i familjen, och för de lite större finns många maträtter som ni kan få i barnprotion. Ni kan välja mellan Pannkakor med sylt och grädde, Lasagne, Pasta Bolognese, Köttbullar med brunsås och kokt potatis, Kyckling med stekt potatis, olika sallader med mera med mera.

Självklart kan vi också erbjuda barnstolar till dem som behöver det.

Välkommen till Café Viskan!