Viskan Knalleland inredning

Caf? Viskan matsedel v.41

M?ndag:

Schweiserlimpa serveras med potatispure samt en gr?dds?s och hemsyrad gurka

Tisdag:

Thaigryta p? fl?skk?tt serveras med paprikaris samt en koriandergremolata

Onsdag:

Ugnsbakad lax serveras med dillrostad f?rskpotatis och en len tryffelhollandaise

Torsdag:

Kycklingsoppa p? husets vis ?serveras med en rostad vitl?kscreme

Fredag:

Helstekt fl?skfile serveras med potatisgrat?ng samt en fyllig r?dvissky

Veckans soppa:

Champinjonsoppa med smak av kummin

 


Dagens Viskan

 

Varje vardag mellan klockan 11-15 serverar vi Dagens Lunch. V?r fantastiska kock anv?nder sig av bra och f?rska r?varor fr?n lokala ?terf?rs?ljare. Till lunchen ing?r s?v?l hembakat br?d och sallad som dricka och kaffe.
Veckans meny ser ut f?ljande:

M?ndag?:Schweiserlimpa serveras med potatispure samt en gr?dds?s och hemsyrad gurka
Tisdag:Thaigryta p? fl?skk?tt serveras med paprikaris samt en koriandergremolata
Onsdag:Ugnsbakad lax serveras med dillrostad f?rskpotatis och en len tryffelhollandaise
Torsdag:Kycklingsoppa p? husets vis ?serveras med en rostad vitl?kscreme
Fredag:?Helstekt fl?skfile serveras med potatisgrat?ng samt en fyllig r?dvissky
Veckans soppa:Champinjonsoppa med smak av kummin

Kanelbullens dag p? Viskan!!

 

Hej =)

Sedan 1999 har vi i Sverige p? samma datum varje ?r firat?Kanelbullens dag, dagen har svensk bakgrund och firas endast i Sverige och av svenskar utomlands. Det var Kaeth Gardestedt som p? den tiden arbetade som projektansvarig p? Hembakningsr?det som instiftade dagen. Detta f?r att uppm?rksamma att dem finns och f?r att hedra och uppm?rksamma den rika bulltradition som finns i Sverige. Och finns det n?got svenskare bakverk ?n just kanelbullen?

Att datumet f?r kanelbullens dag ?r just den 4 oktober beror p? att Kaeth inte ville att temadagen skulle krocka med n?gon annan period p? ?ret d? vi har temadagar f?r olika sorters mat.

V?lkomna Viskans personal =)!!!!

 

 

 

Caf? Viskans matsedel v40

M?ndag:

Lammf?rsbiffar serveras med klyftpotatis och tzatziki

Tisdag:

Stekt kyckling med citron och yoghurts?s med parmesan och vitl?k och tomatris

Onsdag:

Bouf Bourguignon serveras med potatis

Torsdag:

Saffransdoftande fisksoppa serveras med aioli och dessert.

Fredag:

Timjanskotlett serveras med r?bertsr?ra och potatis.

Veckans soppa:

Broccolisoppa