×
app8
app7

En sen söndagsskrift

Det är så lustigt vet ni, att jag sitter här en gång i veckan och skriver ned lite tankar om tiden som gått. Det slår mig alltid hur sju dagar kan gå så himla fort! Ändå är det inte så att man glömmer vad man gjort, utan bara att man inte förstår tidens innebörd på något vis. Ni får alltid stå ut med mina söndagssväverier, men en ensam tänkare är just inte annat än ensam, haha 🙂

I fredags kikade jag faktiskt in på ett besök på Vinbaren efter att jag slutat jobbet! Det var så roligt att se så många besöka oss, kan ni tänka er hur fort tiden har gått sedan vi öppnade? Vår vinkällare fylls ständigt på, nya maträtter utvecklas ständigt, och dessutom har vi ju börjat med lunch! Har man tur (som jag hade en dag förra veckan) får man smaka på den goda maten som serveras under lunchen! Anders som är vår nya lunchkock hade verkligen gjort ett suveränt jobb med rätten som just denna dag var en tomatbakad laxfilé som serverades med helt fantastiska potatisar i smör. Jag ville dock ha lite mer salt på, hur de gjorde med det vet jag inte, haha. Det är ju trots allt inte jag som är experten 😉

Jag hoppas i alla fall att ni alla haft en fin helg! Det har verkligen börjat att märkas nu att vädret och grönskan är här för att stanna. Det bästa med våren också tycker jag är att det är så många som fortfarande är hemma i Borås. Till sommaren försvinner många iväg, under hösten och vintern är det även där många som väljer att inte gå utanför dörren, eller packa en väska och dra till soligare breddgrader. Man blir dessutom fundersam över ens stammisar som gör en så glad så många dagar i veckan när de inte längre dyker upp. Då undrar jag alltid vad som händer i era liv.

För mig väntar en fullspäckad vecka på Viskan i alla fall! Imorgon är det frukost som ska serveras till hungriga, morgonpigga människor och efter det följer jobb även på vår anläggning vid Onyx i Knalleporten. Omväxling förnöjer, och jag är inte den som tackar nej till att få träffa hurtiga och glada träningsmänniskor, haha.

Hoppas att ni alla sover gott, nu taggar vi för en fin vecka tillsammans!

Viskan

 

Det där med att komma till Viskan innan alla vaknat är verkligen en speciell känsla. Inget dåligt jobb man har att få spendera de första timmarna på morgonen med levande ljus och sin favoritmusik i högtalarna. Imorgon presenterar vi dessutom vinnarna i vårtävlingen som pågått under april månad, spännande!


  • Febbs

    varför har ni inte frukostbuffe på helgerna? svårt att komma ner och äta buffe när man jobbar på vardagarna :/

    • Café Viskan

      Hej Febbs, vad kul att du hittat till vår blogg!

      Anledningen är mest att vi inte öppnar lika tidigt som på vardagarna, det är supersvårt att hinna med både lunchförberedelser (lunchen börjar som vanligt på helgen vid elva) och frukostbuffé samtidigt. T.ex. om vi serverar frukostbuffé en lördag i två timmar, från 9-11, då ska lunchen ut samtidigt. Ännu värre är det på en söndag när vi öppnar 10, då har vi en timme till köket serverar varm mat. Dock ordnar vi gärna något åt dig om du har önskemål, det är många som tycker om att få stekt bacon och ägg på helgmorgnarna, då ordnar kocken det!

      Men vet du? Om du börjar klockan 08.00 så kika förbi vid 07.30 någon dag så kan du ta med dig lite godsaker i en take away-låda. Eller varför inte föreslå att ditt företag kommer och äter frukost tillsammans med dig en morgon 😉

      Kram! /Cafébiträdet

Facebook

pass4sure 70-680