Tusen och en… sorter te!

Hall? d?r!

Nu n?r solen v?grar titta fram trots att n?stan halva april har g?tt :/ s? t?nkte jag v?rma er med lite sk?na nyheter ist?llet.

Vi p? Viskan har nyligen bytt v?r te-leverant?r. De som levererar allt fantastiskt te till oss nuf?r

tiden ?r Bergs kaffe p? s?dra torget. Vi har uppgraderat och ut?kat v?rt te-sortiment till en uts?kt samling av vita, gr?na, r?da och svarta te-sorter kombinerat med frukt, b?r, kryddor och blommor. P? bilden syns n?gra av v?ra teer, som t ex en blanding av vit och gr?nt med smak av jordgubb & lime… och s?klart teet tusen och en natt 😉

Vill man ha mer koffein ( eller som det heter f?r te tein) s? v?ljer man en sort med mer andel svart te?och vill man hellre ?ka p? antioxidanterna och skippa koffeinet s? v?ljer man en sort med mer andel vit eller gr?nt te i blandningen.

V?lkomna in och smaka. Och kom ih?g, du kan alltid fr?ga v?r supertrevliga personal om du undrar n?got 😉 😉 😉

Kram kram