Caf? Viskan intervjuar!

En av v?ra medarbetare h?r p? Viskan ?r h?rliga Sofia Lid?n. F?r tre veckor ?sedan var den sista veckan f?r henne att jobba hos oss. Jag, Mimmi, t?nker intervjua henne och se hur det verkligen k?nns att sluta p? Viskan!

Mimmi: Hur k?nns det och vad ska du g?ra i Thailand?

Sofia: Ledsamt s?klart! Det ?r j?ttesynd att jag kommer att l?mna alla mina jobbakompisar och den mysiga st?mningen som finns h?r. Sen ska det ju sj?lvklart bli hur kul som helst att f? ?ka till Thailand och g? en bartenderutbildning!

 

Mimmi: Hur kom det sig att du b?rjade jobba h?r?
Sofia: Jag b?rjade med att praktisera h?r n?r jag gick i skolan.
Efter min praktik fick jag jobb direkt?och b?rjade jobba ?h?r 100% och har fortsatt med det i 3 ?r!

 

Mimmi: Vad ?r det v?rsta som n?gonsin har h?nt dig p? v?rt caf??

Sofia: Det v?rsta som h?nt m?ste vart n?r jag var ny h?r och en kund kom fram till mig och sa att jag var tvungen att ta hand om en olycka som skett p? en av v?ra toaletter…

S? jag gick in p? toaletten, letade igenom hela toan men kunde inte hitta n?got som varken var s?nder eller nersmutsat..

Tillslut, n?r jag har haft hela huvudet i toaletten en bra stund och letat, n?r jag f?ller ner toalocket s? ?r det n?gon som missat toah?let n?r personen i fr?ga skulle g?ra ?nr 2? , s? avf?ringen har allts? lagt sig p? toaletten ist?llet f?r i.. ?d?r stod jag?och skrubbade och torkade i en evighet… Det var det v?rsta!

 

Mimmi: Ojojoj… Vad ?r nu det b?sta som har h?nt?

Sofia: Det ?r helt utan tvekan personalfesterna s?ger Sofia och ler stort. –Eller n?r vi fick ett hemligt k?rleksbrev p? samma toalett d?r bajsinsidensen intr?ffade, ett j?ttefint brev d?r det stod vackra saker s? som ?Du ?r v?rdefull, du ?r s? bra osv? fastklistrad med en binda. Om du l?ser detta inl?gg, tack s? mycket i efterskott!

 

Mimmi: heheh… Nu f?r du allt ta och beskriv Viskan med tre ord:

Sofia: Mysigt, h?ndelsefullt och m?nniskotr?ffande.. heheh s?ger Sofia och talar om f?r mig att jag inte f?r skriva med det sista ordet hon precis hittade p? sj?lv…?Men vad hon menar ?r att man tr?ffar mycket trevligt folk h?r och det gillar Sofia!

 

Mimmi: N?got du vill till?gga kompis?

Sofia: Att jag kommer sakna er!! Och att jag lovar att komma tillbaka f?r en gottefika!

 

Mimmi: Tack Sofian, Vi saknar dig redan!

Dela på sociala medier:

Google+ LinkedIn