Caf? Viskan Intervjuar!

Mimmi: Vad heter du?

Barda: Barda Vrenez

 

Mimmi: Hur gammal ?r du ?

Barda: 21 ?r och jag fyller ?r den 5 november

 

Mimmi: Vad ?r roligast med Viskan?

Barda: Att det alltid kommer nytt folk hit och alla goda kakor…

 

Mimmi: Vad ?r det v?rsta som h?nt f?r dig h?r p? Viskan?

Barda: En dag n?r jag jobbade s? r?kade jag spilla kokhett kaffe p? en vacker dam i en j?ttefin jacka.?Hela jackan blev f?rst?rd och kaffet rann ner i hennes dyra v?ska. Det var riktigt, riktigt, riktigt pinsamt, men som tur var var hon en sn?ll dam.. Jag bj?d henne p? en pannacotta…s?ger Barda och ser ganska n?jd ut.

 

Mimmi: Vad g?r du n?r du inte ?r h?r och jobbar?

Barda: D? ?r jag hemma och sover. Eller umg?s med min b?stis.

 

Mimmi: Vad vet vi inte om dig?

Barda: M?RKR?DD! Jag ?r s? m?rkr?dd!! Jag v?gar inte g? och l?gga mig om inte tv:n ?r p? och st?r p? h?gsta volym, jag ?r livr?dd… jag f?r panik! usch blir r?dd nu n?r vi pratar om det… Barda tittar sig lite f?rsiktigt omkring och ser allm?nt skraj ut…

 

Mimmi: Beskriv dig sj?lv med tre ord:

Barda:?hehehe…?flamsig, snabb och en riktig godisgris…

 

Mimmi: Beskriv Viskan med tre ord:

Barda: mysigt, popul?rt och stort!

 

Mimmi: Hur g?r det med kak?tandet ? Kan du l?ta bli kakorna i kylen ?

Barda: Nej… dem ?r sv?ra att motst?… ?h, dem ?r s? goda s?ger hon och tar en bit av v?r Dumlebrownie.

 

Mimmi: N?got du vill till?gga Barda innan vi slutar?

Barda: Jo! Kan du inte skriva att jag ?r singel!? Upp till 100%!

 

Mimmi: Jag m?ste avsluta v?r intervju h?r f?r Barda viskar till mig:

-?h, han var snygg, jag tar kassan! S? springer hon iv?g till kassan och hj?lper en kille som skall k?pa ?ppelpaj…

 

Mimmi: Tack Barda s?ger jag och skrattar lite l?tt ?t hennes otroligt snabba fart fram till kassan!