Viskans kaffe!

Känner du att du vill dricka riktigt gott kaffe när du går till ett café? Då ska du komma till Café Viskan!

Vi på Café Viskan anser att vi är en av de caféerna som säljer bäst kaffe i Borås. Det gäller både vanligt  bryggkaffe, eller bondkaffe som vi kallar det, och espressokaffe. Vi köper in vårt kaffe samt våra maskiner från Monteriva. Det är genom Monteriva vi har fått möjligheten till att kunna arbeta med den bästa espressomaskinen på marknaden just nu, samt att vi lyckas såpass bra med kaffet till er kunder. Vi känner ibland att många av er är imponerade över det kaffe vi gör, men om sanningen ska fram så är det inte så svårt. Har man rätt verktyg är det lätt att lyckas.

När vi kommer till bryggkaffet kan vi säga som så att det sköter sig själv. Superbra! Det enda vi i personalen behöver göra är att sätta i ett kaffefilter och fylla det med kaffe. Efter det är det bara att trycka på en knapp och helt plötsligt har man färdigt kaffe! Grymt! Den enda nackdelen är att vi ibland glömmer att ta bort locket på kaffebehållarna så att fem liter kaffe rinner ut på golvet istället, men det hör väl till, gör det inte det?

Är du hos oss på Café Viskan och känner som oss, att kaffet smakar bra! Tveka inte att ta kontakt med personalen, vi har förpackningar med kaffe för hemmabruk till försäljning. Detsamma gäller om ni inte är nöjda med ert kaffe vi sålt till er. Säg till oss! Vi gör gärna om en cappuchino än att du som kund går missnöjd från oss!

Välkommen till Café Viskan!