Julklappstips 3

Har du fortfarande problem med vad du ska köpa i julklapp? Det är lugnt, vi hjälper dig!

Har du varit hos oss och druckit kaffe någon gång? Visst är det gott!?! Vi på Café Viskan anser att vi är med i toppen när det gäller kaffefrågan och mycket av det beror på att vi har riktiga verktyg till att brygga kaffe. Mycket beror också på vilket kaffe man använder. Vi på Café Viskan använder oss av kaffe från Monteriva. Både kaffebönor och vanligt malet kaffe. Självklart säljer vi förpackningar av detta härliga malna kaffe till dig som kund, om du vill brygga samma goda varma dryck hemma! Superbra julklapp till föräldrarna!
Glöm för allt i världen inte att köpa med dig smaksättning också, eller extrakt som många säger. Du vet nog att man kan tillsätta latte med olika smaker, till exempel vanilj, hasselnöt, choklad och karamel, men jag ska tala om för dig att det går lika bra att smaksätta vanligt bryggkaffe också. Supergod komplettering! Vi säljer både stora och små flaskor.

Okej, vi inser att alla inte dricker kaffe, och därför vill vi informera att om du har ett favoritte hos oss säljer vi mer än gärna en påse till dig. Eller varför inte köpa kompisens favoritte som julklapp till honom/henne.

Sist men inte minst vill vi påminna om att vi har presentkort till oss på Café Viskan! Hur smidigt som helst!

Välkommen till Café Viskan!