×
app8
app7

Frukostbuffé

Varje vardag mellan 07.30 och 10.00 serverar Viskan vid Sandwalls plats sin populära frukostbuffé. Här finner du allt du behöver för att starta dagen på bästa vis. Vi serverar nybakat bröd, både grovt och ljust. Till detta finner du mängder av pålägg såsom salami, ostar av olika slag, hemgjorda röror, färsk frukt och färska grönsaker. En stor variation av nötter och torkad frukt, olika egenblandade yoghurt som blåbär och spirulinayoghurt och Viskan egna müsli är också stående på frukostbuffén.

För dig som vill äta varm frukost har vi hemgjord äggröra, stekt ägg, bacon, pannkakor med grädde och sylt och nykokta ägg. Vill du ha en färsk våffla med tillbehör så har vi alltid nygjord smet som du kan göra din egna våffla med.

Som alltid serveras färskbryggt kaffe eller te och olika juicer till frukostbuffén.

Servering

Vi serverar frukost alla vardagar mellan 07.30 – 10.00 på Viskan Centrum, mellan 06.30 – 10.00 på Viskan Knalleporten och 09.00 – 11.00 på Viskan Knalleland.

Boka bord

Är ni ett stort sällskap som önskar äta frukost hos oss, är det bäst att ni bokar bord i tid på 033 – 10 25 80 eller på vår sida boka bord. Varmt välkomna!