Dagens lunch

Vår kökschef arbetar ständigt med att utveckla och bredda vår varierade lunchmeny. Att äta lunch ute är för många en stunds kvalitetstid i vardagen och vi på Viskan vill göra en lunch i Borås till en så bra stund som möjligt. Vi använder oss av färska, lokala råvaror som omsorgsfullt komponeras ihop till olika rätter, allt från traditionell husmanskost till mer exotiska alternativ.

Under sommaren har vi vår populära sommarsallad att servera, och under vinterhalvåret satsar vi på matiga soppor som komplement under veckorna. Därtill finns utvalda sallader som luncherbjudande, givetvis med både vegetariska och veganska alternativ.

Lunchen serveras varje vardag och då ingår kaffe/te, dricka, hembakat bröd, smör samt tapenade eller hummus.

Det går även utmärkt att hämta lunch för de företag i Borås som håller lunchmöten i egna lokaler.

Vecka 38

Mån

Veckans Soppa: Höstigsvampsoppa serveras med knaperstektbacon, rostade solrosfrön och ruccola

Pasta Carbonara serveras med ruccola och hyvlad parmesan

Tis

Stekt kycklingfilé serveras med rostad potatis samt timjan- och svampsås

Ons

Bakad sejfilé serveras med skaldjurssås, morotssallad och dillslungad färskpotatis

Tor

Grekiska lammfärsbiffar serveras med rostade rotfrukter, oliver och tzatziki

Fre

Helstekt fläskfilé ”Black and White” serveras med rödvinssky, bearnaisesås och rostad potatis