Dagens lunch

Vår kökschef arbetar ständigt med att utveckla och bredda vår varierade lunchmeny. Att äta lunch ute är för många en stunds kvalitetstid i vardagen och vi på Viskan vill göra en lunch i Borås till en så bra stund som möjligt. Vi använder oss av färska, lokala råvaror som omsorgsfullt komponeras ihop till olika rätter, allt från traditionell husmanskost till mer exotiska alternativ.

Under sommaren har vi vår populära sommarsallad att servera, och under vinterhalvåret satsar vi på matiga soppor som komplement under veckorna. Därtill finns utvalda sallader som luncherbjudande, givetvis med både vegetariska och veganska alternativ.

Lunchen serveras varje vardag och då ingår kaffe/te, dricka, hembakat bröd, smör samt tapenade eller hummus.

Det går även utmärkt att hämta lunch för de företag i Borås som håller lunchmöten i egna lokaler.

Vecka 33

Mån

Krämig skaldjurspasta med handskalade räkor, kräftstjärtar serveras med hyvlad parmesan och ruccola

Tis

Sesamstekt kycklingfilé serveras med soyasauterad paksoy, het rödcurrysås och jasminris

Ons

Ångad torskfilé serveras med rödbetor, kapris, skiratsmör och potatispuré

Tor

Köttbullar i hettomatsås serveras med bulgur och ruccula

Fre

Örtbakadfläskfile serveras med klyftpotatis, bakad tomat och chilibearnaise