Dagens lunch

Vår kökschef arbetar ständigt med att utveckla och bredda vår varierade lunchmeny. Att äta lunch ute är för många en stunds kvalitetstid i vardagen och vi på Viskan vill göra en lunch i Borås till en så bra stund som möjligt. Vi använder oss av färska, lokala råvaror som omsorgsfullt komponeras ihop till olika rätter, allt från traditionell husmanskost till mer exotiska alternativ.

Under sommaren har vi vår populära sommarsallad att servera, och under vinterhalvåret satsar vi på matiga soppor som komplement under veckorna. Därtill finns utvalda sallader som luncherbjudande, givetvis med vegetariska och veganska alternativ.

Lunchen serveras varje vardag och då ingår kaffe/te, dricka, hembakat bröd, smör samt tapenade eller hummus.

Det går även utmärkt att hämta lunch för de företag i Borås som håller lunchmöten i egna lokaler.

Vecka 50

Mån

Mustig köttgryta på högrev, smaksatt med skogssvamp, rödvin & grädde. Serveras med persilja potatis

Tis

Kycklingfilé serveras med paprikasås & ris

Ons

Vin & citron ångad torskrygg serveras med skirat smör, riven pepparrot & Västerbotten potatispuré

Tor

Italiensk pannbiff serveras med balsamic reduktion & potatisgratäng

Fre

Cajun stekt fläskfilé serveras med chili bearnaise, sparris & klyftpotatis