Veckans meny

Vecka 46

Mån

Gnocchi i Krämig pestosås serveras med prosciutto crudo, toppas med långbakade körsbärstomater och parmesan

Tis

Pannbiff serveras med grönpepparsås, stekt potatis, haricotsverts och grillad tomat

Ons

Grillad kycklinglårfilé serveras med tomatrisotto samt vitlökssky toppas med parmesan och rucola salad

Tor

Fläskfilé Black & White serveras med rostad potatis samt bearnaise och rödvinssås

Fre

Crispy Kycklingburgare samt rostad klyftpotatis serveras med sallad, picklad rödlök och chilimajonäs

Veckans soppa

Tomatsoppa med röda linser (vegansk)

Veckans vegetariska

Vegetarisk Lasagne med spenat, bönor, soltorkade tomater, serveras med finriven parmesan samt basilikaolja

Veckans sallad

Kålsallad med Tahini och grönkål, sötpotatis, fetaost och granatäpple

Veckans fisk

Smörstekt kummel serveras med brynt pepparrotssmör handskalade räkor samt potatismos