Mån | Krämig fläskfilépasta på penne med tryffel och champinjon, toppas med chili, finriven parmesan samt persilja |
Tis | Ugnsstekt svensk gårdskyckling serveras med gul currysås med mango chutney. Rostad röd paprika, ångat basmatiris samt färska örter |
Ons | Nötfärsbiff med dijon och gräslök serveras med krämig konjaksås, chilirostad kulpotatis samt smörstekta vårprimörer |
Tor | BBQ-marinerad kycklingklubbfilé serveras med coleslaw med vitlök och grönt äpple, rostad majskolv, bakad sötpotatis samt grillad lime |
Fre | Pulled pork-burgare med smörstekt potato bun, krispsallad, bifftomat samt syrad rödlök och sweet chilicremé, serveras med krispig potatis samt koriander |
Vegetarisk paj med fetaost, soltorkade tomater och bladspenat. Serveras med tzatziki, finriven parmesan samt basilikaolja
Smörstekt kummel serveras med handskalade räkor, brynt pepparrotssmör, dillkokt kulpotatis samt citron