Veckans meny

Vecka 20

Mån

Krämig fläskfilépasta på penne med tryffel och champinjon, toppas med chili, finriven parmesan samt persilja

Tis

Ugnsstekt svensk gårdskyckling serveras med gul currysås med mango chutney. Rostad röd paprika, ångat basmatiris samt färska örter

Ons

Nötfärsbiff med dijon och gräslök serveras med krämig konjaksås, chilirostad kulpotatis samt smörstekta vårprimörer

Tor

BBQ-marinerad kycklingklubbfilé serveras med coleslaw med vitlök och grönt äpple, rostad majskolv, bakad sötpotatis samt grillad lime

Fre

Pulled pork-burgare med smörstekt potato bun, krispsallad, bifftomat samt syrad rödlök och sweet chilicremé, serveras med krispig potatis samt koriander

Veckans vegetariska

Vegetarisk paj med fetaost, soltorkade tomater och bladspenat. Serveras med tzatziki, finriven parmesan samt basilikaolja

Veckans fisk

Smörstekt kummel serveras med handskalade räkor, brynt pepparrotssmör, dillkokt kulpotatis samt citron