Veckans meny

Vecka 43

Mån

Kramig saffranspasta serveras med handskalade räkor och friterad grönkål

Tis

Pannbiffar serveras med rårörda lingon, pressgurka och brynt smör samt potatispuré

Ons

Grillad kycklinglårfilé serveras med tomatrisotto samt vitlökssky toppas med parmesan och rucola salad

Tor

Marinerad helstekt fläskfilé serveras med chilibearnaise, potatisgratäng toppas med smörstekta brytbönor och färsk timjan

Fre

Pankopanerad kyckling serveras med rostad potatis, krämig rödkålssallad med vitlök och äpple, serveras med sweetchili crème och lime

Veckans soppa

Champinjonsoppa

Veckans vegetariska

Vegetarisk Lasagne med spenat, bönor, soltorkade tomater, serveras med finriven parmesan samt basilikaolja

Veckans sallad

Quinoa sallad med rostade rotfrukter, spenat, avocado och hummus

Veckans fisk

Stekt kummel serveras med koktpotatis, brynt smör, kapris och rödbetor