fbpx
Viskan Knalleporten

Viskan Knalleporten

Sedan 2012 har Viskan Knalleporten funnits i samma lokaler som Onyx. Att ta hand om sin kropp är en viktig del av livet, därför är detta café omsorgsfullt hälso- och träningsinriktat. Hösten 2017 renoverade vi caféet för att göra det ännu mer vinklat åt det hälsosamma hållet. Komponera dina egna godsaker i smoothiebarien eller salladsbaren, välj bland de många hälsosamma alternativen på den fasta menyn eller ta en dagens lunch precis som på våra övriga caféer.

Glöm inte att vi även har gratis utkörning vid beställning av fem rätter eller mer från oss i Knalleporten! Beställ snabbt, smidigt och enkelt här!

Boka bord

Viskan är en populär mötesplats i Borås. Är ni ett större sällskap som ska besöka oss är det säkrast att boka bord i tid. Ring 033 – 10 25 80 för att boka.

Sallabsbar på Viskan
Viskan Knalleporten inredning
Viskan Knalleporten fruktkorg
Smoothies och dricka, Viskan Knalleporten

Frukost på Knalleporten

Måndag till torsdag i Knalleporten serverar vi vår frukostmeny med bl.a avokadotoast på surdegsbröd, äggröra och bacon, stekt ägg med avokado på menyn. Både stora och små frukostpaket finns alltså att avnjuta. På fredagar hittar ni vår populära frukostbuffé, nu även med våfflor.

I Knalleporten erbjuder vi smoothies och bowls som blandas direkt på plats – välj om du vill ha med eller utan proteinpulver – samt ett stort urval av yoghurt, hälsodrycker, bars, nötter, och frukt. Kort sagt en frukost med allt det man behöver för att kroppen ska prestera som bäst före, under och efter träning!

Frukost serveras 07.00 – 10.00 på vardagar.

Öppettider

Mån Stängt
Tis Stängt
Ons Stängt
Tor Stängt
Fre Stängt
Lör Stängt
Sön Stängt