×
app8
app7

Café Viskan Centrum

Café Viskan vid Sandwalls plats är utan tvekan den mest besökta av våra tre caféer i Borås. Vårt utbud sträcker sig från tidig morgon till sen kväll, och största fokus ligger i att erbjuda alla våra gäster en mötesplats att avnjuta det allra bästa inom mat i en god atmosfär.

Vi vill kunna erbjuda alla typer av människor den allra härligaste upplevelsen hos oss, oberoende vilken tid på dygnet, ensam, med familjen, eller tillsammans med de goda vännerna.

Uteservering

Nu har vi fördubblar antalet platser på vår stora uteservering som löper längs med Viskan, som även har en rök- och pälsdjursfri avdelning.

Detta gör vårt café till ett av stadens största, och det är med stor glädje vi gör vårt allra yttersta under sommarens evenemang.

Boka bord

Viskan är en populär mötesplats i Borås, är ni ett större sällskap som önskar besöka oss är det säkrast att boka bord i tid.

Ring 033 – 10 25 80 för er reservation!

Viskan Knalleland

Viskan Knalleland öppnade 2011 för att möta alla shoppingsugna boråsare och erbjuda gott kaffe hembakat fika och god mat. Det saknades en mötesplats att slå sig ned i lugn och ro för att avnjuta en god kopp kaffe eller en lunch. 2016 bestämde vi oss för att göra det till mer än bara ett café så vi gjorde en helrenovering, öppnade upp till större utrymmen med fler platser, byggde till ert orangeri och la till en rejält utökad meny. Nu kan du välja om du vill ta en snabb sallad på lunchen eller om du vill sitta i solen och njuta av en varmrätt och ett glas vin tillsammans med dina vänner.

 

 

 

 

 

Take away

Take away-alternativen är många, allt för att våra gäster ska känna att deras olika önskemål ovh behov blir mötta så de kan avnjuta sin måltid precis som de vill. Självklart håller maten samma höga kvalitet som på våra andra anläggningar och personalens engagemang genomsyrar verksamheten.

Uteservering

Vi har en av Knallelands största och mysigaste uteserveringar med full överblick över Knallelands shoppingliv.

Frukost

Varje dag erbjuds tre olika frukostmenyer med olika innehåll som vi har satt ihop. Härligt fräscha alternativ framtagna för att passa olika smaker och önskemål. Te eller Viskans ekologiska kaffe ingår givetvis i alla alternativ.

Vardagar serverar vi frukost kl 9–11 och på helgen kl 10–12

Afterwork

 • Öppettider

  Mån
  09.00 – 19.00
  Tis
  09.00 – 19.00
  Ons
  09.00 – 19.00
  Tor
  09.00 – 19.00
  Fre
  09.00 – 19.00
  Lör
  10.00 – 17.00
  Sön
  10.00 – 17.00

Café Viskan Knalleporten

2012 slogs portarna upp till Viskans café i Knalleporten, i samma lokaler som Onyx. Att ta hand om sin kropp är en viktig del av livet, därför är detta café omsorgsfullt hälso- och träningsinriktat. Vi har lagt stort värde i att snabbt tillhandahålla våra gäster med ett nyttigt mellanmål eller en näringsrik måltid. Varje dag serverar vi dessutom dagens lunch, samma som hos caféerna i Centrum och Knalleland.

Frukostbuffé

Hos Viskan i Knalleporten hittar du vår populära frukostbuffé, vi erbjuder smoothies som
blandas direkt på plats med eller utan proteinpulver, stort urval av hälsodrycker, yoghurts, bars, nötter, och frukt. Kort sagt allt det man behöver för att kroppen ska prestera som bäst före, under och efter träning!

 • Öppettider

  Mån
  06:30 – 21:00
  Tis
  06:30 – 21:00
  Ons
  06:30 – 21:00
  Tor
  06:30 – 21:00
  Fre
  06:30 – 16:00
  Lör
  Stängt
  Sön
  Stängt