×
app8
app7
  • Dagens lunch

    Vecka 12

    Måndag
    Lunch: Ugnsbakad kalkonfilé serveras med gräddsås, potatispuré, vinbärsgelé & pressgurka
    Soppa: Krämig fisk & skaldjurssoppa
    Tisdag
    Lunch: Biff Afrikan med mango chutney, jordnötter, banan & ris
    Soppa: Krämig skogssvamp soppa
    Onsdag
    Lunch: Farin & gräslök bakad laxfilé serveras med potatis kompott & hummersås
    Soppa: Krämig Skogssvamp soppa
    Torsdag
    Lunch: Cajun stekt fläskfilé med Bearnaisesås, sparris & ört rostad potatis
    Soppa: Krämig soppa med kalkon, grönsaker & potatis
    Fredag
    Lunch: Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor, gräddsås & rårörda lingon
    Soppa: Krämig soppa med kalkon, grönsaker & potatis
    Lördag
    Söndag

Dagens lunch

Vår kökschef arbetar ständigt med att variera och utveckla det Viskan erbjuder till dagens lunch. Det råder stor konkurrens i Borås, att äta ute är för många en stunds kvalitetstid i vardagen, därför vill vi på Viskan göra det så bra som möjligt. Vi använder oss av färska, lokala råvaror som omsorgsfullt komponeras ihop till olika rätter, alltifrån traditionell husmanskost till mer exotiska alternativ.

Under sommaren har vi vår populära sommarsallad att servera medan vi under vinterhalvåret satsar på matiga soppor som komplement under veckorna. Därtill finns utvalda sallader som luncherbjudande, däribland vegetariska och veganska alternativ.

Lunchen serveras varje vardag där kaffe/te, dricka, hembakat bröd, smör samt tapenade eller hummus ingår.