×
app8
app7
  • Dagens lunch

    Vecka 33

    Måndag
    Lunch: Ungersk Gulaschgryta serveras med Crème fraiche & Ört Potatis
    Soppa:
    Tisdag
    Lunch: Ört bakad Kycklingfilé serveras med varm Currysås & Basmatiris
    Soppa:
    Onsdag
    Lunch: Pasta slungad i Alfredosås och toppad med hand skalade Räkor, Ruccola & Parmesan
    Soppa:
    Torsdag
    Lunch: Pannbiff med stekt lök, Skysås och Potatispuré
    Soppa:
    Fredag
    Lunch: Marinerad fläskfilé serveras med krämig Potatisgratäng & pepparsås
    Soppa:
    Lördag
    Söndag

Dagens lunch

Vår kökschef arbetar ständigt med att variera och utveckla det Viskan erbjuder till dagens lunch. Det råder stor konkurrens i Borås, att äta ute är för många en stunds kvalitetstid i vardagen, därför vill vi på Viskan göra det så bra som möjligt. Vi använder oss av färska, lokala råvaror som omsorgsfullt komponeras ihop till olika rätter, alltifrån traditionell husmanskost till mer exotiska alternativ.

Under sommaren har vi vår populära sommarsallad att servera medan vi under vinterhalvåret satsar på matiga soppor som komplement under veckorna. Därtill finns utvalda sallader som luncherbjudande, däribland vegetariska och veganska alternativ.

Lunchen serveras varje vardag där kaffe/te, dricka, hembakat bröd, smör samt tapenade eller hummus ingår.