×
app8
app7
  • Dagens lunch

    Vecka 17

    Måndag
    Lunch: Ört bakad kycklingfilé serveras med rosépepparsås & rostade rotfrukter
    Soppa:
    Tisdag
    Lunch: Fransk köttgryta, smaksatt med rödvin & toppad med smålök, bacon & champinjoner. Serveras med persilja potatis
    Soppa:
    Onsdag
    Lunch: Ugns bakad färsk kummelfilé(MSC) serveras med krämig räksås & dillpotatis
    Soppa:
    Torsdag
    Lunch: Pannbiff med lök, skysås och potatismos
    Soppa:
    Fredag
    Lunch: Cajun stekt fläskfilé serveras med chili bearnaise & klyftpotatis
    Soppa:
    Lördag
    Söndag

Dagens lunch

Vår kökschef arbetar ständigt med att variera och utveckla det Viskan erbjuder till dagens lunch. Det råder stor konkurrens i Borås, att äta ute är för många en stunds kvalitetstid i vardagen, därför vill vi på Viskan göra det så bra som möjligt. Vi använder oss av färska, lokala råvaror som omsorgsfullt komponeras ihop till olika rätter, alltifrån traditionell husmanskost till mer exotiska alternativ.

Under sommaren har vi vår populära sommarsallad att servera medan vi under vinterhalvåret satsar på matiga soppor som komplement under veckorna. Därtill finns utvalda sallader som luncherbjudande, däribland vegetariska och veganska alternativ.

Lunchen serveras varje vardag där kaffe/te, dricka, hembakat bröd, smör samt tapenade eller hummus ingår.