#BRAKFRUKOST

Varje vardag innan vi slår upp dörrarna till Caféet 07.30 fixas det och lagas det för fullt!

Frukostbuffén serveras ju då. Något som vi märker har blivit en klassiker att gå till. Att äta varje dag innan dagen drar igång, ta med sig eller unna sig den när det är något speciellt tillfälle. 

Vi ser till att det finns något för alla på vår buffé. Och viktigast av allt, att det är färska, fina råvaror av kvalitet och allt med lite extra kärlek tillsatt!

 Skickar med lite härliga bilder också 😉


Foto: Ulrika Göransson

När verkligheten blir bättre än visionen

Som de allra flesta hunnit se har vi gjort om på Café Viskan centrum.Inte bara ute men också inne. Allt gammalt har åkt ut och massor med ny, härlig inredning har flyttat in. Stor investering, ja absolut, men värt det? Ännu större JA! Vem vill inte kalla den magiska miljön för sin arbetsplats men minst lika viktigt att våra gäster trivs, stimuleras och inspireras när de besöker oss. Alltså inte bara viktigt med det som man stoppar i munnen, men också alla intryck, färger, idéer och bilder som sätter sig på hornhinnan och skapar känslor, längtan och inspiration!

Vi vill tacka Ann-Louise och hennes Hjärterum för det fantastiska jobbet och Ulrika Göransson för de magiska bilderna. 

Lite bilder följer med också, både på hur det såg ut under ombyggnationen men också på den färdiga produkten ☺️

Kom in på en kopp ekologiskt kaffe eller något annat gott och njut!

Café Viskans nya kökschef…

Möt Martin Thom, född och uppvuxen i Toronto, Kanada.

-Mitt matintresse började hemma i Toronto när jag började extrajobba på restaurangkedjan ”The Keg Steakhouse Bar & Grill”. Så jag utbildade mig till kock och har sedan 1987 jobbat på olika hotell och restauranger runtom i världen. 

Martin är Café Viskans nya kökschef. Med sin stora internationella erfarenhet av branschen och den stora passionen för sitt yrke är han det självklara valet för tjänsten på ett café som är flerfaldigt rekommenderat av White Guide Café och vinnare av Gasellpriset. 

Gothia Towers, Stena Line och Grand Hotell i Borås är några av Martins tidigare arbetsplatser. 

Han berättar att hans professionalism och kvalitet i det han gör grundar sig i att han bara älskar att laga mat. 

-Det som jag brinner för i mitt yrke bl a är att hitta nya smaker men också kombinera gamla klassiker på ett nytänkande sätt. 

Vi på Viskan hälsar Martin välkommen och blickar mot en spännande höst och fler härliga sätt att möta och överträffa våra gästers förväntningar och önskemål!

Möt nya platschefen

Café Viskan centrum har nyligen stärkt styrteamet!

Sedan måndag 1/8 är Sophie Åhlén platschef i centrum. 

Många av er har redan träffat Sophie då hon har varit hos oss i många år. Men nu kliver hon in som platschef och det betyder att våra gästers favorithak kommer att bli ännu bättre!

Sophie är utbildad kock med treårig hotell och restaurangutbildning i ryggen med inriktning kök.

Hon har både jobbat som lunch- och a la carte kock bl a på Café Viskan och Viskan Vinbar.

Sophie hälsar att hon har som mål att Viskan ständigt ska utvecklas och följa dagens trender inom café och restaurang.

Och hon ser verkligen framemot att fortsätta bygga upp Viskan tillsammans med vår fantastiska personal till ett av Sveriges bästa caféer 😊

Sist men inte inte mist hälsar Sophie att allt detta är omöjligt utan våra underbara gäster så har ni åsikter eller önskemål är ni hjärtligt välkomna att kontakta henne på sophie.ahlen@cafeviskan.se 

🖐🏼🌸