×
app8
app7

Cafe Viskans Bistromeny

Varje fredag och lördag från 18 till sent erbjuder vi speciellt utvalda rätter från vår Bistromeny.

En meny där vi fokuserat på kreativt sammansatta smaker. På variation och mångfald. På enkelhet och charm, spontanitet och kvalitet. Låt er väl smaka!

BOKA BORD

Är ni ett större sällskap är det alltid bäst att ni bokar bord innan.
Kontakta oss på 033 – 10 25 80 eller via vår sida boka bord. Varmt välkomna!

Smårätter

Ost och chark
Fyra sorters charkuteri. Serveras med medelhavsdelikatesser, två sorters ost, fikonmarmelad och surdegsbaguette.

Halv 129:-  Hel 199:-

Delikatessoliver

59:-

Sötpotatispommes
Slungad i parmesan och persilja. Serveras med aioli.

79:-

Calamares
Friterade bläckfiskringar, serveras med aioli och citron.

89:-

Vitlöksbröd
Baguette, ört- och vitlökssmör, cheddarost.

69:-

Klassisk bruschetta
Focaccia, babytomater, basilika och mozzarella.

79:-

Krämig hummersoppa
Klassisk soppa med hummerkött, cognacsgrädde och surdegsbaguette

                                                          119:-

Gratinerad gambas (MSC)
Bakad i cajunsmör med mozzarella och cheddarost, serveras med surdegsbaguette.

119:-

Chèvretoast Chèvretoast serveras på örtsallad med rostade betor, kanderade nötter samt tryffelhonung.

                                                              

                                                           79:-            

Varmrätter

Grillad ryggbiff (200 g)
Serveras med hemslagen bearnaise, säsongens primörer, husets pommes frites och rödvinsreduktion.

179:-

Cheeseburgare (180 g)
Högrevsburgare med bacon, engelsk cheddarost, dressing, sallad, bifftomat, husets pommes frites och coleslaw.

149:-

Krämig linguine pasta med oxfilé
Portabellosvamp, rostad paprika, babytomater och ruccola, toppad med tryffelolja, parmesan och persilja.

159:-

Pappardelle pesto
Rostade kvisttomater och pinjenötter. Välj mellan kycklingfilé, parmaskinka eller vegetariskt.

149:-

Grillad kycklingfilé
Serveras med mojo rojo, friterad sötpotatis och säsongens primörer.

139:-

Chèvrepizza
med chèvreost, tunnskuren beta, toppas med honung och nötter. (vegetarisk)

149:-

Oxfilépizza
Babytomater, ruccola, rödlök, paprika och hemslagen bearnaise.

159:-

Salamipizza
Romano salami, champinjoner, paprika, ruccola och pesto.

155:-

Sallad

Caesarsallad
Grillad ljummen kycklingfilé, bacon och parmesan på en bädd av krispig romansallad, tomat, lök samt surdegskrutong.

139:-

Chef’s sallad
Bistrosallad med cocktailtomater, rödlök, paprika. Samt chevré som slungas i valnöt- och honungsdressing och krutonger.

129:-

Dessert

Pannacotta
Vit choklad, frangelico och jordgubbskompott.

85:-

Valrhona brownie
Med lätt vispad grädde, halloncoulis och bär.

85:-

Crème brûlée
Med björnbär och hallon.

85:-