God Jul!

Fyra dagar kvar till den stora dagen och jag är helt pirrig i hela kroppen! Har inte haft den minsta julkänsla detta år, inte ens när jag smakat på våra nybakta lussekatter har det vaknat något. Men så idag, när jag tog min (sjukt) tidiga morgonpromenad till Viskan Knalleporten hände det något. Det var helt stilla ute, kylan var för en gångs skull klar och iskall och hela Borås lyste av ljusdekorationer. Så kom jag hit, det var tända ljus, julgott till frukostbuffén, julmusik och prinskorv. Så nu sitter jag här och känner mig som jag gjorde på jullovet som liten, vi får väl se hur länge det håller i sig 🙂

I övrigt hoppas jag att ni alla mår bra därute. Jag kan även meddela att vår insamling till förmån för offren i Filippinerna nu är avslutad, pengarna är inbetalda och när vi får bekräftelse på vår donation så ska jag berätta var vi valde att skänka våra pengar. Tänk vad gott vi kan göra tillsammans.

Nu kommer bloggen att ta lite julledigt, men jag kommer in innan nyår och tittar till er. Hoppas att ni alla får en grym ledighet och i helgen ses vi jobbet, i värmen på Viskan!

God Jul

God Jul